Investeringen

Invester i minderne. Lad jeres børnebørn vide, hvor lækre I er på jeres bryllupsdag!

“ Tusind tak for alle billederne. de er virkelig rigtig flotte alle sammen. Super mange flotte billeder ude fra kirken af alle vores gæster - du har fanget rigtig mange gode momenter. Vi er mere end tilfredse. Fed lokation i kødbyen også. Vi vil bestemt anbefale dig til andre. ”

-
Rie og Kristian

PAKKER

Passer pakken ikke skræddersyr jeg en til jer!
Bronze

3 timers dækning, hvilket giver tid til de essentielle billeder, så som smukke bryllupsportrætter, stemningsbilleder af gæsterne ved ankomst og efter vielsen, billeder af gommen der venter og bruden, der kommer.

God

7700 kr
Sølv

5 timers dækning med alt fra bronze-pakken, samt stemningsbilleder fra receptionen, hvilket er med til at skabe historien om jeres store dag. Det er billeder af jer og jeres gæster i afslappede omgivelser, hvor alle hygger og har det sjovt.

Bedre

9300kr
Guld

10 timers dækning der indeholder billeder fra ankomst, vielse til og med brudevals. Her får I hele historien om jeres store dag fortalt - ikke bare brudstykker eller højdepunkter, det er bryllupsportrætter, gruppebilleder og stemningsbilleder. Det er billeder af alle talerne, bordpynten og brudens far, der fælder en tåre, når han byder gommen velkommen i familien. Det er brudevalsen og den første dans herefter, hvor dansegulvet summer af fest, kærlighed og højt humør.

Bedst

14700kr

NYT - videograf. Få en smuk redigeret video fra dagen ud over dine fotos.

Bronzepakke: 3000kr, Sølvpakke: 4000kr, Guldpakke: 7000kr. Uredigeret video af alle talerne - 3000kr (med ved guldpakken).

Køb ekstra timer til din pakke

1500kr per time ud over, det i pakken inkluderede antal.

KAGEN BLIVER SPIST, BLOMSTERNE VISNER - JERES FOTOS BESTÅR

Jeg fortæller jeres historie

Jeg er glad og ydmyg over, at I er nået så langt ind på min hjemmeside

Fik I læst om mig?

Skal I giftes i lavsæsonen eller på en hverdag?

Det synes jeg er sejt, så I får 15% rabat på ovenstående priser (1/11 - 1/4).

READ MORE ABOUT US

“ Helt fantastiske billeder - mega, mega gode og i fede nuancer!! ”

-
Camilla og Daniel