Lad os snakke og hænge ud

Fortæl mig om jeres bryllup

Skriv eller ring til mig.

Jeg er ikke verdens mester i hjemmesider, så min kontaktform virker ikke altid. Skriv mig i stedet en e-mail eller DM mig på Instagram eller Facebook. 

Jeg vil elske at høre mere om jer og jeres bryllup. Selv hvis I ikke booker mig til jeres bryllup, giver jeg også gerne et godt tip eller fortæller om traditionerne. Jeg har efterhånden været til flere bryllupper end de fleste, så jeg har mange bud på, hvad der virker, og hvad der ikke virker. 

Fortæl mig om jeres planer, ønsker og drømme. Lad os snakke sammen.

Jeg sender gerne eksempler på bryllupper, så I kan se mere af mit arbejdet!

Som sagt,  kan dette være starten på noget smukt! 

Kontaktoplysninger

Email mig på dondreas@gmail.com.

Ring til mig på 30756986

“Der er mange af vores gæster der har set billederne og de er lige så begejstrede som os. Vi er meget positive over de mange store øjeblikke du har fanget, som vi ikke selv har lagt mærke til. Både præsten og vores gæster har også rost din "usynlige" tilstedeværelse igennem kirken og hele dagen. Så vi kan jo faktisk ikke ønske os mere.
Tusind tak for de fantastiske billeder ”

-
Daniel og Karina